Vinn biljetter till Justin Bieber i Globen

jbbiljetternaHar Justin Bieber världens roligaste jobb? Vet du vad du själv vill arbeta med i framtiden? Gå in och hämta inspiration om olika yrken och arbetsplatser i YRMiS Filmrum. Du hittar alla filmerna under rubriken Filmer i menyn högst upp på första sidan. Titta på minst tre filmer och maila oss vad du tycker om dem – styrkor och svagheter och vilken av minst tre filmer som du gillar mest. Alla som deltar har chans att vinna biljetter till Justin Biebers konsert den 22 april i Globen nästa år.

1. Se på tre filmer på www.yrmis.se. Du kan se vilka filmer du vill men vi rekommenderar framför allt yrkesfilmerna och studiebesöksfilmerna.

2. Ange i ett mail vilken av filmerna du tycker är bäst och motivera detta med minst tio ord.

3. Skriv också vad du tycker att alla tre filmerna har för styrkor och svagheter.

4. Maila detta till info@yrmis.se Ange i mailet namn, ålder, adress och telefonnummer.

5. Gilla gärna YRMiS på facebook om du inte redan gör det och om du har ett facebook-konto. Då får du automatiskt nyheter från YRMiS i din logg.

Vi väljer ut de bästa motiveringarna och två vinnare som får var sin biljett till konserten.

Namnen på vinnarna läggs ut på www.yrmis.se och YRMiS facebooksida i september och vi aviserar även vinnarna personligen via mail. Biljetterna överlämnas eller skickas sedan till vinnarna i början av april 2013. Vi vill ha ditt svar senast den 31 augusti 2012.

 

Till hösten kommer vi att ordna en ny tävling och lotta ut ytterligare två biljetter. Håll utkik här på www.yrmis.se

Du gillar kanske också...