YRMiS söker fyra säljare

saljareVill du hjälpa elever att kunna göra medvetna val inför framtiden? Vill du att de som funderar på vad de ska arbeta med ska få mer inspiration och information? Vill du hjälpa företag och organisationer att marknadsföra sig som arbetsgivare? För oss på YRMiS handlar vardagen om att stärka samverkan mellan skola och näringsliv, om att ge kunskaper om arbetslivet till elever via film och föreläsningar samt om opinionsbildning för en bättre kompetensförsörjning. Vi som jobbar här har olika kompetenser, erfarenheter och bakgrund, men med ett gemensamt mål att aktivt sprida kunskap om en dynamisk arbetsmarknad med många möjligheter.

Vi söker fyra säljare med ansvar för Malmö, Göteborg, Umeå och Svealand.

Om tjänsten

YRMiS är inne i ett spännande och intensivt förändringsarbete. I år har vi startat en ideell förening, förnyat filmformatet och anställt en ny filmare. Vår främsta målgrupp är elever på högstadiet som ska välja inriktning på gymnasiet, men vi vet att minst lika många elever och lärare på gymnasiet använder våra filmer på www.yrmis.se. En växande grupp som anlitar YRMiS tjänster är kommuner som vill stärka samverkan mellan skola och näringsliv, arbetsförmedlingar och andra offentliga organisationer som hjälper arbetssökande och nyanlända.

YRMiS är ett litet företag med endast ett kontor i Stockholm, men eftersom grundbulten i verksamheten är webbaserad är vi tillgängliga över hela Sverige. I tre regioner har vi lokala representanter och i Stockholm har vi en säljare sedan ett halvår tillbaka. Nu vill vi utöka antalet säljare.

Som säljare arbetar du med att sluta avtal med företag och organisationer som uppdrar åt YRMiS att göra en eller flera filmer om ett eller flera yrken, yrkesfilmer eller studiebesöksfilmer. Filmerna publiceras i en upparbetad kanal som når ungdomar på skoltid och fritid, och som lärare och studie- och yrkesvägledare använder flitigt. De avsändare som köper filmer av YRMiS får egna exemplar och inbäddningskoder för fri användning vid olika evenemang och i sina egna kanaler. Formatet på filmerna är framtaget och utvecklas ständigt med hjälp av en panel av ungdomar, för att i första hand unga ska uppskatta dem. Med facit i hand vet vi att många företag använder filmerna för internt och externt bruk för många kunder och anställda. Med andra ord är de till stor nytta och glädje även för vuxna.

Kvalifikationer

Du ska vara helt självgående och själv stå för uppsökande och uppföljande verksamhet och försäljning. För att trivas i rollen måste du tycka om att prata i telefon, boka in möten och ständigt träffa nya människor. Framför allt måste du brinna för att sälja YRMiS filmer! Vi tror att du är minst 25 år gammal och har dokumenterat goda referenser som säljare. Vi ser helst att du har eget företag (enskild firma till exempel) för enklare fakturering och ersättning. Det är en fördel om du har förmågan att ligga ‘ett steg före’ och göra analyser av vad som sker i din omvärld. Har du erfarenhet av att arbeta med film i någon form ser vi det som meriterande. Ett brett nätverk i näringslivet i den region du bor i är ett stort plus liksom utbildning i och/eller erfarenhet av employer branding. Du måste behärska svenska obehindrat och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Självklart delar du YRMiS värderingar och är intresserad av mångfaldsfrågor och att slå hål på fördomar.

Vårt erbjudande

Tjänsterna är helt provisionsbaserade och vi förutsätter att du har eget företag och kan fakturera YRMiS. Till de vi rekryterar utbetalar vi 25% av sålt värde (film) inklusive moms. Säljer du två filmer i månaden har du en hygglig lön som de allra flesta klarar sig fint på. Vi hoppas förstås att du säljer fler. De säljare som säljer mest per år kommer dessutom att premieras.

YRMiS erbjuder dig ett spännande, självständigt och rörligt jobb. Du jobbar i en stimulerande och öppen organisation som präglas av en gemensam värdegrund och en strävan att förändra vår värld till det bättre, både för ungdomar och för företag som behöver säkerställa kompetensförsörjningen. YRMiS välkomnar alla sökande oavsett kön, ålder, sexuell läggning, funktionsförmåga, etnisk bakgrund och religiös tillhörighet.

Din ansökan, personligt brev med CV, skickas till ellika@yrmis.se senast den 20 december. Märk din ansökan “Säljare”. Vi tillämpar löpande urval.

Närmare upplysning om tjänsterna:

Ellika Nyqvist Livchitz, operativ chef, 073-838 44 45

Du gillar kanske också...