Vinn biljetter till Justin Biebers konsert

JB%2024.2.13

Gillar du Justin Bieber? Vi ordnar ännu en tävling där du har chans att vinna biljetter till en av hans konserter i Globen i april 2013. Du ska titta på minst tre filmer och tycka till om YRMiS verksamhet.

Gör så här:

1. Gå in på www.yrmis.se och klicka på Filmer.

2. Gå till sökrutan och leta rätt på filmerna som handlar om Fastighetsmäklare, Brandman och Drifttekniker. Titta på alla tre filmerna.

3. Skriv ner tre styrkor och minst en svaghet med varje film.

4. Ange vilken de tre filmerna du tycker är bäst och framför allt varför.

5. Ange vilken film som har inspirerat dig mest när det gäller vad du vill arbeta med i framtiden och berätta varför! Det behöver inte vara en film på YRMiS sida.

6. Vilka yrken saknar du en film om på www.yrmis.se? Ange minst tre yrken eller arbetsgivare som du skulle vilja veta mer om.

7. Vilket tycker du är det bästa sättet att få reda på mer om ett yrke? Praktik, film, reportage i tidningar eller på nätet, kataloger, arbetsmarknadsdagar, sommarjobb/extraknäck, studiebesök, samtal med SYV, ett ämne i skolan eller något annat?

8. Försök att komma på något som kan göra YRMiS och/eller YRMiS filmer ännu bättre. Vi vill veta allt som du kommer på!

9. Om du har ett facebook konto, gilla YRMiS på facebook om du inte redan gör det och rekommendera YRMiS till dina vänner på facebook.

10. Skicka dina svar på punkterna 3-8 ovan till info@yrmis.se Ange namn, ålder, skola, adress och telefonnummer.

Obs! Du måste vara minst 13 år för att delta i tävlingen.

bieberKonserten äger rum onsdagen den 24 april 2013 klockan 19.00 i Globen i Stockholm.

Tävlingen pågår till och med den 10 april. Senast den 10 april måste du skicka in dina svar för att vara med och delta i tävlingen.

Fredagen den 12 april berättar vi vilka som har vunnit biljetter till konserten på www.yrmis.se och på YRMiS facebook sida. Vi kontaktar även vinnarna personligen.

Lycka till!

Du gillar kanske också...