Få det att funka!

donnerFå det att funka med Eric Donell 
25 mars klockan 15.30

Det stora problemet vid NPF (Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar) är ofta hur vi ska få det att fungera i vardagen – inte minst i skolan. I Eric Donells senaste föreställning ligger fokus på strategier för att få det att funka!

Föreläsningen vänder sig till lärare/pedagoger och övrig skolpersonal och till dem som själva har någon form av NPF samt anhöriga. Få det att funka redogör på ett lättförståeligt och klargörande sätt för problematiken kring NPF, men visar också på styrkor och vägar ut ur återvändsgränder. Eric Donells föreställning om utanförskap, bemötande och motivation vid NPF har blivit mycket uppmärksammad och uppskattad.

 

Jag vill vara normal
25 mars klockan 18.00

Utveckla din förmåga att känna igen och bemöta NPF. Föreläsningen ger en insikt i hur det kan vara att leva med en vanlig funktionsnedsättning som Tourette, ADHD och OCD. Vad finns det för sociala och praktiska svårigheter? Eric Donell beskriver vanliga missuppfattningar, fördomar och det utanförskap som normalt följer med NPF.

 

YRMiS bjuder på två inspirerande föreläsningar på Garnisonen

Anmäl er senast den 22 mars till den ena eller bägge föreläsningarna. Först till kvarn gäller.

Plats: Garnisonen, Karlavägen 100 i Stockholm.
Datum: Måndagen den 25 mars 2013.
Tid: 15.30 och 18.00.
Maxantal personer från varje skola: Fyra

Föreläsningarna är gratis. Vi bjuder på förfriskningar och lättare förtäring från klockan 14.30 och mellan föreställningarna.Platser som bokats och som inte avbokats senast den 21 mars kommer att debiteras 400 kronor per person. Biljetter bokas på marja@vikarieformedlingen.nu

Inbjudan i pdf

Du gillar kanske också...