Företagsvän

cam_logo = Avsändare till en film hos YRMiS
hammer = Erbjuder praktikplats
sun_logo = Erbjuder sommarjobb

YRMiS AB cam_logo hammer
yrmis-red YRMiS vägleder och inspirerar människor till genomtänkta studie- och yrkesval med hjälp av kortfilmer. På film beskriver unga förebilder olika yrken och arbetsgivare berättar om vad deras arbetsplats har att erbjuda och efterfrågar. YRMiS riktar sig till dig som står inför ett val, oavsett om du ska välja gymnasium, omskola dig i vuxen ålder, hitta praktikplats eller feriejobb. I lärarrummet kan skolpersonal registrera sig och utbyta tankar och idéer om hur de kan integrera undervisning om arbetsmarknaden i skolan.
Vikarieförmedlingen AB hammer
vikarieformedlingen

Engagemang för vår växande generation
Vi hyr ut och förmedlar lärare och pedagoger till förskolor och grundskolor i hela Stockholmsområdet. Våra lärare och pedagoger drivs av en vilja att prestera det där lilla extra, och de vet att inlärning handlar om samverkan och äkta intresse mellan barnet/ eleven och läraren. Vi är mycket noga i vår rekrytering och jobbar för att alltid placera rätt lärare vid rätt tjänst.

Besök oss på: www.vikarieformedlingen.nu

Swekläder AB hammer

Hushållsnära Tjänster erbjuder avlastning i hemmet och utför alla de vardagliga sysslor vi tycker är okej men ibland inte hinner med. Vi skräddarsyr tjänster utifrån dina behov men har också många förslag. Du hinner träffa vänner och bjuda på middag medan vi sköter vardagsruljangsen med städning, hämtning på dagis, ta hand om ditt husdjur, fönstertvätt, handling, strykning, matlagning, mm. Allt fler kunder anlitar oss också för festarrangemang. Våra Hushållsnära tjänster kan erbjudas som löneförmån eller köpas privat med RUT-avdrag.

Besök oss på: www.hhnt.se

Plint AB cam_logo hammer
plintab_logo

Plint AB är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och utbildningsföretag. Plint är den givna samarbetspartnern inom logistik, lager och industri och finns i hela Norden. Våra kunder väljer ofta att lägga ut hela eller delar av sin verksamhet på entreprenad för att förbättra kostnadsstrukturen och samtidigt koncentrera sina resurser till kärnverksamheten.

Besök oss på www.plintab.se