100 trender – din guide till framtiden

100 trenderVärlden förändras i ett allt snabbare tempo och kompassnålen tycks snurra åt alla håll. På osäkra grunder ska viktiga beslut fattas i såväl privatliv som arbetsliv. Vilken utbildning ska du välja, vilka jobb kommer att försvinna, hur kommer yrken att förändras och vilka nya jobb finns i framtiden? Hur hittar du dem och vad kräver de? Hur kommer synen på anställda och arbete att förändras? Vad betyder klimatförändringar, teknikutveckling och globalisering för olika branscher? Vilka företag kommer att stå sig i den tilltagande konkurrensen?

100 trender – din guide till framtiden skapar sammanhang i vår snabbföränderliga värld. Den hjälper dig att navigera i en omgivning där de gamla kartorna inte längre är tillförlitliga. 100 viktiga trender inom tio centrala områden är förpackade i ett sakligt och underhållande format. Ta del av insiktsfulla observationer, överraskande statistik och tankeväckande slutsatser om hur världen förändras. YRMiS säljer boken för att vi tycker att den är bra och viktig! Några exempel:

  • Glamourstress – jakten på det perfekta jaget
  • Nuism – tid som bristvara
  • Befolkningsbromsen – först fler, sedan färre
  • Kontantfritt – cash är inte längre kung
  • Minientreprenörerna – enmansföretagens intåg
  • Realtidsnästet – uppdatering på sekunden
  • Remixkultur – den nya allemansrätten
  • Interaktionssamhället – från kontroll till kontakt
  • Marknadspolarisering – döden i mitten
  • Designbebisar – framtidens fortplantning

peter siljerudFörfattaren Peter Siljerud är framtidsforskare och trendspanare. Han har tidigare arbetat på Kairos Future med driver idag sitt eget företag Futurewise. Peter Siljerud har lång erfarenhet av att arbeta med företag och organisationer som vill förstå och förbereda sig för framtiden.

Boken kostar 235 kronor + moms. Frakt tillkommer. Inga expeditions- eller faktureringsavgifter.

Maila din beställning till info@yrmis.se Ange antal, leveransadress och faktureringsadress.

Du gillar kanske också...