Lägg ut er skolfilm hos YRMiS

91_GamlebygymnasietVarje dag funderar elever runt om i Sverige på vilken utbildningsinriktning de ska välja. Vad tycker de är roligt, vad vill de att utbildningen ska leda till, kommer de att få jobb efter avslutade studier och kommer de att trivas med det yrke de valt. YRMiS hjälper elever att få en tydligare bild av olika yrken och och arbetsplatser. Dagligen är skolungdomar, lärare och SYV:are inne på www.yrmis.se

Berätta för alla besökare på YRMiS om er skola
Många skolor har filmer om sin verksamhet, personal, profiler och elever. Vi lägger upp er film om skolan gratis på yrmis.se fram till årskiftet 2011/2012. Helt utan förpliktelser. Därefter får filmen ligga kvar till en kostnad av 5000 kronor över gymnasievalet och fram till sommarlovet 2012. Vid årsskiftet får ni ett erbjudande om ni vill ligga kvar på sajten.

Mer information
Vill ni veta mer om YRMiS skolfilmer eller att vi ska lägga ut en film om er skola? Maila ellika@yrmis.se eller ring 073-838 44 45.

Du gillar kanske också...