Det bästa med er skola är…

skolfilmHur är det att gå på er skola? Hur har det gått för tidigare elever, vad gör de idag? Vad tycker skolledning och lärare är det viktigaste de kan ge eleverna? Vilka är de främsta fördelarna med skolan? Varför sökte ni till just er skola? En film gör andra elever nyfikna och er som går på skolan stolta. Låt YRMiS göra en film om er skola. Har ni redan en film, publicera den på www.yrmis.se med 73 000 besökare i månaden.

Gör en film om er skola som ungdomar gillar

Texter och bilder i trycksaker, tidningar och på nätet i all ära, men en film är väldigt enkel att ta till sig och gör starka intryck. YRMiS når elever dygnet runt. Skolor i hela Sverige använder YRMiS. Om ni vill att vi ska producera en film om er skola åt er, publicerar vi den på vår plattform som når unga som funderar på vad de ska utbilda sig till och var de ska jobba. Självklart får ni egna exemplar på DVD och inbäddningskoder till er film för fri användning på er egen hemsida, i andra kanaler och vid olika evenemang.

Vi som arbetar på YRMiS träffar mycket ungdomar och gör regelbundna undersökningar om vilken sorts filmer de gillar. Det hjälper oss att utveckla filmformat som går hem hos elever.

Så här går det till

  1. Möte med YRMiS för genomgång av lämpliga miljöer, nyckelpersoner och aktiviteter
  2. Avtal mellan skolan och YRMiS.
  3. Datum för filmning fastställs.
  4. Medverande får manus av YRMiS och tips på vad som är bra att tänka på inför filmningen (språk, kroppsspråk, målgrupp, mm).
  5. Filmningen tar en halv dag av olika miljöer, intervjuer och aktiviteter.
  6. Skolan får en redigerad film efter max två veckor efter tagningen. En korrektursrunda ingår.
  7. Om det finns önskemål om ändringar görs dessa omgående. Därefter publiceras filmen på yrmis.se, youtube.com och ni kan använda er egen film i era egna kanaler, på er hemsida, intern-TV, intranät, olika evenemang, mm.

Kontakta oss om ni vill ha en offert!

Har ni redan en film – publicera den hos YRMiS

yrmisimobilenYRMiS är väl förankrat i skolvärlden.  Elever tittar på våra filmer på lektionstid och på fritiden. Lärare och vägledare hämtar arbetsguppgifter i YRMiS lärarrum. Varje månad besöker 73 000 personer YRMiS via datorn. I november 2012 lanserades YRMiS mobila sida som gör att allt fler besökare väljer att använda YRMiS i sin smarta telefon.

Vill ni nå högstadieelever som står i kast att välja gymnasium?

Publicera er film på www.yrmis.se så att elever får veta mer om vad ni erbjuder, när det passar dem, i en kanal som är lätt att ta till sig.

Kontakta oss om ni vill veta mer om hur ni publicerar er film på www.yrmis.se och vad det kostar.

En del skolor vill att vi gör yrkesfilmer åt dem för att de ska kunna förklara på ett bra sätt vad olika utbildningar kan leda till och hur det är att komma ut i arbetslivet i deras bransch. Yrkesfilmer är den typ av film som vi har gjort flest av under de sju år som YRMiS har funnits. Vill ni som skola göra en eller flera yrkesfilmer är ni förstås också välkomna att höra av er så berättar vi mer om hur det går till.

Du gillar kanske också...