VD – Johan (fotoagentur)

https://www.youtube.com/watch?v=MoiJVQJOKc0

FRÅGOR OM YRKET

Passar alla för att bli företagare?
Alla kan starta ett eget företag! Det är inte något man föds till. Sedan blir ju alla företagare olika och jobbar på olika sätt. Det viktigaste är att du har en idé som du tror på och att det finns kunder.

Hur startar man ett eget UF-företag?
Det är bara att du kontaktar Ung Företagsamhet i din region, gå in via www.ungforetagsamhet.se/region och leta fram de som jobbar i din region.

Måste man vara intresserad av företagande för att driva UF-företag?
Nej. Att driva UF-företag handlar om att testa denna möjlighet, och utveckla sina företagsamma sidor. Du får chansen att driva ett projekt eller en idé framåt och det har du glädje av oavsett vad du kommer att göra i framtiden.

Hur vet man om man är företagsam?
Alla är företagsamma, men olika mycket kanske. Tänk själv på något som du gillar, något som intresserar dig, där är du ju företagsam. Kanske är du medlem i en förening, kanske gillar du sport, kanske är du intresserad av musik? Vi tycker att du i ditt UF-företag ska göra något som intresserar dig, då kommer företagsamheten av bara farten.

Du gillar kanske också...