Musik som peppar dig inför intervjun

sommarjobblaatHar du blivit kallad till intervju för ett jobb som du gärna vill ha. Lyssna på Sommarjobb innan du går dit för att bli inspirerad, på bra humör och schysta villkor om du får tjänsten.

Sommarjobb heter låten som redan är litet grann av en sommarhit. Den handlar om hur man förbereder sig inför en intervju och vad man ska tänka på innan man skriver på ett anställningsavtal.

Nicklas, William, Jacob och Ture som har gjort låten är lätt chockerade över uppståndelsen. De fick idén efter att ha jobbat ihop på ett ställe med riktigt dåliga arbetsvillkor. Arbetsgivaren bröt mot alla regler. Därför ville de göra en låt för att tagga andra som söker jobb att inte gå på samma nitar.

Sommarjobb hamnade på fjärde plats på Itunes lista över mest spelade låtar samma vecka som den släpptes i maj i år. Idag har den över 12 000 lyssningar på Spotify. Jacob som är en av killarna som har gjort låten, har själv inget jobb för tillfället, men hans dröm är att få jobba med musik på heltid. Medproducenterna William, Nicklas och Ture har en populär Youtubekanal för filmklipp med humor. Den heter Random Making Movies och förkortas RMM. Just nu håller de på att ta fram en video till Sommarjobb.

När cashen rullar och solen skiner finns det inga problem

Ingen av killarna i kvartetten bakom Sommarjobb har något sommarjobb. Efter succén med låten kanske det inte spelar så stor roll. “När cashen rullar, solen skiner finns det inga problem..” sjunger Jacob.

Här kan du lyssna på Sommarjobb av Jacob Dahl och co.

Du gillar kanske också...