Linda är YRMiS representant i Småland

lindasalenYRMiS bygger upp ett nätverk av representanter i Sverige. I Jönköping har vi glädjen att presentera Linda Salén som ny YRMiS representant i regionen. Linda är som klippt och skuren för uppgiften. Som studie- och yrkesvägledare vägleder hon elever som läser SFI och kurser på grundläggande nivå. Linda har bott fyra år i Hong Kong och kanske har den tiden påverkat hennes yrkesinriktning. På jobbet använder hon YRMiS filmer för att bland annat visa nyanlända hur arbetslivet fungerar i Sverige.

Utbildningen till studie- och yrkesvägledare gick Linda vid Stockholms Universitet. Hon har tidigare arbetat som ‘SYV:are’ i Solna med vuxenutbildning, på Jensen Östra med högstadieelever och för StudentConsulting.

YRMiS finns i praktiken i hela landet eftersom verksamheten främst är webbaserad. Fysiskt kontor har vi bara i Stockholm. För att även finnas på plats med lokal förankring bygger vi upp ett nätverk av representanter i olika landsändar.

Är du intresserad av att marknadsföra dig som arbetsgivare med en film anpassad för unga i en kanal som når elever över hela Sverige? Vill du veta mer om hur ni kan använda YRMiS i skolan? Är er kommun intresserad av att få hjälp med att öka samverkan mellan skola och näringsliv eller vill du boka ett föredrag eller en temadag om arbetslivet på er skola? Kontakta oss eller om du vill en av våra lokala representanter.

Vill du själv bli representant?

Är du intresserad av att bli representant för YRMiS och vill veta mer om vad det innebär, kontakta Ellika på YRMiS på 073-838 44 45 eller ellika@yrmis.se

Du gillar kanske också...