Vill du bli YRMiS ambassadör?

natverkYRMiS ska rekrytera ambassadörer i olika regioner i Sverige för att förankra verksamheten och våra hjärtefrågor lokalt. En YRMiS ambassadör informerar och nätverkar med aktörer i det lokala näringslivet, presumtiva kunder, skolor och organisationer.

Vi tänker oss att du kan vara ung, arbetar i skolan som rektor, lärare eller SYV, på kommunens näringslivs- eller arbetsmarknadsenhet, är arbetsgivare, egenföretagare, aktiv i en ett företagarnätverk eller pensionär. Huvudsaken är att du brinner för YRMiS verksamhet och visioner och vill arbeta för att öka kontakten mellan skolan och arbetsmarknaden.

Du blir YRMiS ansikte utåt i din region som svarar på frågor och berättar om YRMiS verksamhet och möjligheter vid olika evenemang. En länk mellan elever och arbetsgivare, och en kontakt för kunder som vill göra filmer med YRMiS eller få hjälp med praktiksamordning.

Intresserad? Hör av dig till info@yrmis.se

Du gillar kanske också...