Missa inte höstens spännande mässor!

Träffa oss på Gymnasiemässan 20-22 oktobergymnasiemassan2016

På torsdag-lördag, den 20-22 oktober, är det äntligen dags för Gymnasiemässan – som är till för dig som bor i Stockholms län och som står inför ditt gymnasieval. Här får du träffa representanter från olika gymnasieskolor, studie- och yrkesvägledare, Gymnasieantagningen och branschorganisationer. Fri entré för alla. Vi ser fram emot att träffa dig där!

skolforum-fargLärare och skolledare möts och inspireras under Skolforum 31 oktober – 1 november

Under Skolforum 31 oktober – 1 november möts lärare och skolledare, för att inspireras och utveckla skolan. 2016 års Skolforum kallas Likvärdig med mångfald. Några frågor som är särskilt viktiga är nyanlända elevers lärande och utveckling, skolans digitalisering och hur skolan bättre kan ta till sig skolforskning.

es_gothenburg_rgb_newYrkes-EM 1-3 december inspirerar

Ungdomar från hela Europa samlas i Göteborg 1-3 december för att tävla om EM-titeln i yrkesskicklighet. Besökare ges unika möjligheter att inspireras, prova på olika yrken och upptäcka sina egna talanger. Yrkesutbildningens möjligheter till arbete, eget företagande och fortsatta studier lyfts under evenemanget. Fri entré.

Ha en fortsatt fin mässhöst!

Med vänliga hälsningar,

YRMiS

Du gillar kanske också...