Och vinnarna är…

bieberI över en månad har YRMiS haft en tävling där deltagarna ska se tre angivna filmer och svara på ett antal frågor i anknytning till dem och vår verksamhet. Enormt många har svarat och det är mycket intressant att läsa vad ni tycker om filmerna och om YRMiS. Tack för alla era svar, de hjälper oss att utveckla organisationen.

Många vuxna som vi talar med nämner ofta att de tycker att filmerna ska bli kortare. En ytterst vanlig synpunkt från er som har deltagit i tävlingen har varit att filmerna gärna kunde få vara litet längre, för ni vill veta ännu mer. Det är kalasbra att detta kommer fram så tydligt, för det är för er ungdomar, som vi gör filmerna. Det är även till er som våra kunder (olika arbetsgivare) vill nå ut och det är förstås viktigt för dem att ni gillar vad vi producerar.

Den som vill veta hur tävlingen var utformad kan läsa mer här.

Är du som arbetsigvare intresserad av att veta vad elever på högstadiet och gymnasiet tycker om film och yrkesval idag och att marknadsföra ett yrke, en arbetsplats eller en bransch för unga – kontakta oss på YRMiS!

Ni som vinner biljetter till konserten med Justin Beiber är:

Simona Afrayem, 15 år, på Borgsmoskolan i Norrköping och

Joanna Engvall Elg, 16 år, på Lindboskolan i Hallstahammar

Grattis! Vi kontaktar er via mail under dagen.

Vi kommer fortsätta att ordna tävlingar med jämna mellanrum så håll utkik på www.yrmis.se och passa på att lära dig mer om fler yrken när du ännu är inne på sajten.

Du gillar kanske också...