YRMiS förebild blev Årets tjänsteutvecklingsföretag

42_Egenforetagare_JeanetteIgår utsågs vinnarna bland de nominerade företagen i Beautiful Business Award 2012 på Rival i Stockholm. I klassen Årets Tjänsteutvecklingsföretag vann en av YRMiS förebilder – Jeanette Holm som är egenföretagare och driver Nannynu. Juryns motivering löd: ”Genom att först bestämma sig för att bli entreprenör identifierade hon marknader, demografi, lagstiftning och trender. Efter en noggrann analys har hon målmedvetet byggt ett företag som löser den moderna människans behov samtidigt som det ger arbetsmöjligheter för unga. Hon är en förebild för unga företagare och på god väg att bli en serieentreprenör”.

Företaget Nannynu grundades i Stockholm år 2007 (samma år som YRMiS) och hjälper föräldrar när de är i behov av barnpassning. På kontoret i Stockholm finns tio personer. Missionen är att öka livskvaliteten för aktiva barnfamiljer genom att sätta service, kvalitet och enkelhet i centrum.

Jeanette hoppade av ett bankjobb och tog en månad för att komma på bra affärsidéer. Den första idén lade hon ner efter ett halvår. För att skapa ett tillväxtbolag var nästa affärsidé tvungen att vara resurssnål och enkel att starta. Hon gjorde en lista på  saker som intresserade henne och som hon hade erfarenhet av. Nya  skatteregler bidrog till att Jeanette såg stora möjligheter för idén om professionella barnvakter.

Inom en månad hade företaget fått in sin första kund och  idag arbetar över 600 barnvakter aktivt hos kunder. Företaget ger de anställda utbildning och certifiering och satsar på hög service till föräldrarna. Nannynu låter barnvakten presentera sig för kunden på film innan de träffas. Målet är att bredda utbudet av tjänster och produkter som föräldrar behöver.
Jeanette brinner för entreprenörskap och arbetar aktivt för att stötta andra som vill starta företag. För tre år sedan uppmärksammades hon som Uppstickare i Beautiful Business Award.  Idag är hennes företag marknadsledare. Med perfekt timing, kvalitetssäkring och högt satta mål har Jeanette lett utvecklingen av en helt ny bransch.

Övriga nominerade var Swedish Hasbeens (modeföretag), Zetas Finsmakares Trädgård (handelsträdgård), Järva Tolk och Översättning, Gränslöst Köpcenter, AdProfit, Sandbergska Skolan, Lucky Punk (filmbolag), Renée Voltaire, Bemz (hemtextil).

Grattis Jeanette! Vi är glada och stolta att att du inspirerar unga på vår plattform.

Här ser ni filmen om Jeanette

Du gillar kanske också...