Glöm inte gymnasieomvalet!

Hej!

Om du som går i åk 9 ångrat ditt gymnasieval är det nu hög tid att göra omval. På www.gyantagningen.se kan du se den preliminära gymnasieantagningen, som visar dina chanser att komma in på det gymnasium du valt.

Omvalet pågår just nu och avslutas på olika datum beroende på var i landet du bor. Att du ändrar i din ansökan påverkar inte dina chanser att komma in. Om du väljer ett nytt förstahandsval med högre intagningspoäng än det tidigare, påverkar dock detta dina chanser att komma in på ditt nya förstahandsval.

Tänk på att om många elever byter förstahandsval kan det leda till att dina chanser att komma in på ditt eget förstahandsval öka!

Besök ditt tilltänkta gymnasiums hemsida för att se när de har öppet hus. Bor du i Stockholms län finner du en lista över alla öppet hus-dagar här:

http://www.gyantagningen.se/aktuellt/aktuellt/2015-09-15-oppet-hus-2015—2016.html

Med vänliga vårhälsningar,

YRMiS

Du gillar kanske också...